Cremekongen Ole Henriksen

Nu har du mulighed for at opleve den evige glade og sprudlende Ole Henriksen. Vi skal bl.a. høre om hans gode forretningssans, hans inspirerende og ekstra ordinære positive tilgang til livet og at være et kæmpe forbillede for tusinder af mennesker og blive en af Danmarks mest sucess fulde forretningsmænd på verdens scenen nogensinde.

Inden vi møder Ole Henriksen skal vi spise varm mad på en af vores fine gamle landevejskroer, Overdrevskroen der ligger på den gamle landevej mellem Roskilde og Ringsted, her sætter man en ære i at bruge de bedste råvare og gerne fra lokal området.

Når vi har spist god gammeldags oksesteg og citronfromage og nydt en kop kaffe, køre bussen os til Ringsted kongrescenter, hvor vi skal høre om den lille nordjydes fantastiske liv, blandt Hollywood stjerner og andre kendte. I pausen vil der være bestilt øl/vand eller et glas vin efter ønske.

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve Svømmehal kl. 15.45

Roskilde Station kl. 16.15

Ølby Station kl. 16.45

Afgang og pris

Lørdag d. 2. maj 2020

Pris pr. person kr. 975,-

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, 2 rettes middag og kaffe excl. drikkevare på Overdrevskroen, billet til showet, 1 øl/vand eller glas vin i pausen.

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: