Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent

Charmerende Fyn med sommerrevyen Rottefælden

Dag 1: Fra Sjælland går turen via Storebæltsbroen til Fyn hvor vi får morgenkaffe og rundstykke. Vi finder den tidligere købstad, Kerteminde hvor vi skal besøge et levende museum, hvor der altid er en masse spændende oplevelser i Alhed og Johannes Larsens Kunstnerhjem. Vi får rundvisning med fokus på Fynbomalernes farver. Frokost nyder vi på Tornøes Hotel som serverer deres berømte store tarteletter. Godt mætte spadserer vi hen til Høkeren som ligger i den gamle bygning fra 1700 tallet og som er fyldt fra gulv til loft med legetøj til spegesild og alt derimellem. Vi får en fortælling om den gamle krambod inden der bliver tid til at gå rundt på egen hånd. Vissenbjerg Storkro venter os og vi tjekker ind hen på eftermiddagen. 2-retters/buffet middag om aftenen.  

 

Dag 2: Vi skal til Revy i aften, men inden da skal vi have en dejlig dag i Humlemagasinet som byder på smukke temahaver, udstillinger og museer. Vi får en introduktion ved ankomst og har herefter tid på egen hånd til at hygge os i de skønne omgivelser, inden vi samles og går til Harndrup forsamlingshus som venter med frokost. Vi kommer hjem til kroen til eftermiddagskaffen og har herefter tid til en ”morfar” eller andet inden vi skal mod Svendborg og se Revyen Rottefælden. Når vi ankommer til Teatret er der revyanretning i Guldsalen og Anne Herdorf vil under maden byde på sang og skabe en fantastisk stemning inden Sommerrevyen, Rottefælden sætter i gang. Efter god underholdning er det tid til at finde Vissenbjerg Storkro igen.

 

Dag 3: Morgenmaden nydes inden vi kører ind til Odense. Her skal vi starte med en rundvisning i Møntergården som består af en række af forskellige udstillinger, der alle tilbyder en unik museumsoplevelse med udgangspunkt i Odense og Fyns historie. Absolut et spændende besøg. Herfra går vi over til ”Den gamle kro” som sørger for en dejlig frokost til os. Vi går en lille byvandring med rejselederen i Odense centrum og der bliver tid på egen hånd inden vi kører tilbage til kroen. 2-retters middag/Buffet om aftenen.

 

Dag 4: Vi tjekker ud efter morgenmaden og sætter kurs mod den gamle kongeby Nyborg som vi skal ind og se nærmere på. Vi går en tur i den gamle bydel, ser Vor Frue Kirke og oplever en gamle bymidte som går tilbage til middelalderen. Vi spiser frokost på Hotel Vila Gulle som glæder sig til at servere deres kendte fynske æggekage. Vi skal have et kig på Borgmestergården i Nyborg som er en gammel købmandsgård fra 1601 og som i dag rummer den byens museum. Vi får en introduktion om stedet og vi nyder kaffe med kage inden det er tid til at finde Sjælland igen hen på eftermiddagen..

Bestil denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve svømmehal kl. 6.30

Roskilde station Kl. 7.00

Ølby station Kl. 7.30

Afgang og pris

Tirsdag til fredag 4.-7 juli 2023

Pr. person i dobbeltværelse kr. 4.895,-

Tillæg for eneværelse kr. 900,-

OBS!  Husk at kontakte dit forsikringsselskab vedrørende afbestillingsforsikring. 

Diverse

Inkl. i prisen: bustransport, broafgift, morgenkaffe og rundstykke dag 1, 3 overnatninger på Vissenbjerg Storkro med halvpension, 1 x revyanretning, 4 x frokoster, Entre og rundvisning Johannes Larsens museum, Høkeren med introduktion, Entre og introduktion Humlemagasinet, kaffe og kage dag 2, Billet til sommerrevyen Rottefælden 2023, Entre og rundvisning Møntergården, Borgmestergården med introduktion, samt kaffe og kage, rejseleder, Rejsegarantifonden.

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: