Besøg Odd Fellow palæet og nyd en dejlig kanalrundfart

Vi skal på guidet rundvisning i det smukke Palæ i Bredgade, oprindeligt hed det Det Berckentiske Palæ, men i 1990 købte Odd Fellow Ordenen bygningen, heraf kommer navnet Odd Fellow Palæet. I dag har flere Odd Fellow Loger til huse i den smukke bygning.

Odd Fellow Palæet har med sine unikke omgivelser, gennem tiderne budt mange prominente gæster fra hele verden velkommen.

Når vi er færdige med at have set og fået historien om det fantastiske Palæ, skal vi spise en dejlig frokost i Restaurant Odd Fellow Palæet, hvor vi afslutter med kaffe og småkager.

Efter frokosten stiger vi ombord på en kanal båd i Nyhavn, for at se København fra søsiden. Her kan vi nyde alle byens seværdigheder, imens vi ligeså stille sejler forbi, et flot syn af København fra sin smukkeste side. Når båden igen ankommer til Nyhavn vil der være tid på egen hånd til at slentre en tur igennem Nyhavn.

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Roskilde Station kl. 08.15

Ølby Station kl. 08.45

Greve Svømmehal kl. 09.15

Afgang og pris

Onsdag d. 19. juni 2019

Pris pr. person kr. 710,-

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, rundvisning i Palæet, frokost inkl. 1 genstand, samt kaffe og småkager, kanalrundfart med dansktalende guide ombord.

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: