Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent

Balletten BLIXEN i Operaen

Lad dig underholde og betage af Karen Blixens eventyrlige liv i den romantiske ballet Blixen, som skildre hendes livshistorie – fra barndomsårene, hvor hun efter faderens selvmord vokser op i en kvindedomineret familie, over det ulykkelige ægteskab med halvfætteren Bror Blixen, årene på den kenyanske kaffefarm og den dramatiske forelskelse i Denys Finch Hatton, frem til verdensberømmelsen og de sidste år på Rungstedlund.
Den danske forfatter Karen Blixen var et ikon, allerede mens hun levede. I Blixen bliver hendes begivenhedsrige liv fortalt i ballettens sprog og er en stor anlagt ballet i tre akter med hele kompagniet på scenen, koreograferet af kongelig solodanser Gregory Dean, der også har skabt Askepot og De glemte børn til Den Kongelige Ballet. Blixen havde premiere i 2019 og blev sæsonens mest populære ballet. Nu kan den opleves i stort format på Operaens Store Scene. 

Vi spiser en dejlig frokost i Nyhavn på hyggelige Nyhavnskroen som servere 2 flotte stk. smørrebrød, 1. genstand, samt kaffe. Herfra finder vi Operaen hvor vi først får en rundvisning bag kulisserne og mærker stemningen, inden vi indfinder os på vores pladser og nyder den romantiske ballet, Blixen.

Bestil denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Ølby station kl. 10.00

Roskilde station kl. 10.30

Greve svømmehal kl. 11.00

Afgang og pris

Søndag 30. oktober 2022
Pris pr. person kr. 1.350,-

Diverse

Inkl. i prisen: bustransport, frokost på Nyhavnskroen, 2 stk. smørrebrød, 1. genstand (1 gl. vin, øl, sodavand) og kaffe, rundvisning i Operaen inden balletten, kat. A billetter (rk. 2+3+4 ) til balletten Blixen.

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: